winterlicht

WinterlichtAdriaan Brand:

Fotowerken zijn verkrijgbaar via exposities, via persoonlijk contact en via deze website. De pagina contact brengt je verder.

Bijna dagelijks verschijnt op Facebook een foto met een kort gedicht, meestal een haiku. Vrienden worden? Graag…
Galeriehouders die mogelijkheden zien om het werk te tonen zijn hartelijk welkom. Ook hier kun je reageren via de pagina
contact...

Wie zijn product of bedrijf via mijn werk en de bijzondere twist daarvan zou willen presenteren: neem eens
contact op! Een gesprek is altijd vrijblijvend.

adriaan.brand volg Adriaan Brand op Facebook en op Flickr.com


Afdrukken

Mijn persoonlijke voorkeur heeft afdrukken op aluminium, vanwege het geringe gewicht, het feit dat de afbeelding volkomen strak op enige afstand van de wand hangt. Canvas is is ook geschikt maar hou er rekening mee dat de afbeelding wat aan scherpte inboet. Dit materiaal is wel bruikbaar als scherpte in de voorstelling niet het belangrijkste is.

fotobewerking waddendijk bij Moddergat
veilig achter de dijk

Er zijn vele mogelijkheden met elk hun eigen kwaliteit en prijs. Overleg daarover is - binnen de marge van het maximale aantal afdrukken per werk - mogelijk en wordt gewaardeerd.

Alle bestellingen en de aflevering ervan gaan via persoonlijk overleg.

Belangrijk om te vermelden is dat er per fotowerk slechts een beperkt aantal afdrukken voor verkoop beschikbaar komen. Afdrukken zijn genummerd en gesigneerd.

Op
deze pagina zie je welke werken onmiddellijk voor expositie of verkoop beschikbaar zijn, inclusief afmetingen en het materiaal waarop is afgedrukt. Andere afmetingen zijn altijd mogelijk.