zoek de vogel
zoek de vogel

Mijn werk is verkrijgbaar via exposities, via persoonlijk contact en via deze website. De pagina contact brengt u verder.
Daarnaast plaats ik bijna dagelijks een foto met een kort gedicht, meestal een haiku, op Facebook. Vriendschapsverzoeken worden gehonoreerd.
Galeriehouders die mogelijkheden zien om mijn werk te tonen zijn hartelijk welkom. Ook hier kun je reageren via de pagina
contact...

Wie zijn product of bedrijf via mijn werk en de bijzondere twist daarvan zou willen presenteren: neem eens
contact op!

adriaan.brand volg mij op Facebook

Foto's zijn af te drukken op velerlei materiaal: papier, canvas, zeildoek, forex (kunststof), alu-dibond (afdruk op aluminiumplaat, al of niet met een extra laag acryl), alu-mount van de firma Coloron te Haarlem, achter acrylglas en op
Xpozer.
Mijn persoonlijke voorkeur hebben Xpozer en afdrukken op aluminium, vanwege het geringe gewicht, het feit dat de afbeelding volkomen strak op enige afstand van de wand hangt, het ontbreken van hinderlijke reflecties en de betaalbaarheid. Canvas is minder geschikt omdat de afbeelding aan scherpte inboet. Dit materiaal is wel bruikbaar als scherpte in de voorstelling niet het belangrijkste is.

zeedijk Moddergat kopie
veilig achter de dijk

Als spiegeling geen bezwaar is omdat het door een goede belichting kan worden opgelost, kies je voor alu-dibond met een acryllaag: wel veel duurder, maar heel mooi…

Er zijn vele mogelijkheden met elk hun eigen kwaliteit en prijs. Overleg daarover is - binnen de marge van het maximale aantal afdrukken per werk - mogelijk en wordt gewaardeerd.

Wie iets bestelt via het world wide web loopt een risico. Persoonlijk afhalen en contante betaling is daarom altijd mogelijk. Wie vertrouwen heeft in mijn eerlijkheid als aanbieder, maakt het overeengekomen bedrag over, waarna ik de bestelling verzorg en bij u thuis laat afleveren. Bevestiging van de bestelling en de gegevens om de voortgang ervan via het internet te volgen stuur ik door, zodat u als ontvanger precies weet hoe de procedure loopt.

Belangrijk om te vermelden is dat er per fotowerk niet meer dan vijf afdrukken voor verkoop beschikbaar komen. Afdrukken zijn genummerd en gesigneerd.
Op
deze pagina ziet u welke werken onmiddellijk voor expositie of verkoop beschikbaar zijn, inclusief afmetingen en het materiaal waarop is afgedrukt.